Vil du ha en moderne livsstil? … Legg på disse smarte enhetene til hjemmene dine, og der går du!

Med at verden blir modernisert hver dag, er teknologi en slik sektor som har vært vitne til konstant vekst de siste tiårene. Nye typer enheter kommer stadig inn i markedet med tiden, og til slutt gjør livet mer praktisk for brukeren.

Innovative elektriske produkter er den nye trenden i markedet fordi det ikke bare fungerer effektivt på en intelligent måte, men også sparer ressurser. Noen av de elektriske enhetene som du kanskje vil legge til i hjemmene dine for å gjøre livsstilen din smartere, er angitt nedenfor:

Smart vindus- og dørsensor

Med tanke på at sikkerhet er en av de største bekymringene for alle husholdninger, kan denne enheten bidra til å sikre at. Du kan synkronisere Wi-Fi-dørsensoren med Lifelong Smart Home-appen, som gir deg varsler og konstante varsler når en inntrenger prøver å komme inn i huset ditt. Dette produktet er kompatibelt med Google Home og Alexa-systemet.

moderne livsstil

Wipro 10A Smart Plug

Wipro 10A Smart Plug (engelsk lenke) er en enhet som kan styres ved hjelp av Wipro Next Smart Home-appen. Denne pluggen er egnet for små apparater som mobiltelefoner, TV-er, lading av bærbare datamaskiner etc. og kan også bidra til å overvåke energiforbruket til enhetene dine. Du kan til og med planlegge tidspunktene for å slå den på og av etter behov. Du kan gjøre det gjennom stemmestyringsfunksjonen ved hjelp av enten Amazon Alexa eller Google-assistent.

moderne livsstil

Elektriske biler

Da bilen er en av nødvendighetene og etterspurt kjøretøy for mange mennesker, ser elektriske biler ut til å være et mer bærekraftig og mer intelligent alternativ. Det er fordi det hjelper med å spare ressurser som fossilt brensel etc. siden det fungerer helt eller delvis gjennom elektrisk kraft. Det beskytter også miljøet mot utnyttelse av ressurser og skadelige gasser som de andre kjøretøyene som kjører på drivstoff, vil slippe ut sammenlignet med elbilene siden elektrisitet er en renere energikilde.

moderne livsstil

LG Smart TV

Med alt som ble modernisert på det teknologiske domenet, kom LG som selskap opp med smarte TV-er med Alexa og Google assistent-tilkobling. Smart TV gir deg muligheten til å koble live streamingtjenestene dine til TV-en og nyte. Du kan også bruke stemmekontrollalternativet til å dirigere TV for å søke etter et bestemt show som du ønsker å se.

moderne livsstil

Ecovacs Deebot N79S

Hva kan være bedre enn den daglige oppgaven med å rengjøre huset, kan også bli mer håndterlig og smartere. Ecovacs Deebot N795 er en støvsuger som har potensial til å gjøre det altfor enkelt for deg. Med lengre batterilevetid og effektiv rengjøringstjeneste leveres denne enheten med et manuelt styringsalternativ som apper og smarte hjemmesystemer kan kontrollere, noe som gjør det enklere for deg.